Recomandari


Dermoesthetique – Locul unde sănătatea ia formele frumuseţii

[20.08.2013]


Sănătatea ia formele frumuseţii în centrul de estetică Dermoesthetique. Serviciile exclusiviste, personalul calificat şi aparatura de ultimă generaţie creează împreună un ambient profesionist dedicat răsfăţului unei zeiţe.


O vizită la centrul Dermoesthetique este un prim pas spre vise de frumuseţe împlinite. Indiferent de problemă, specialiştii Dermoesthetique au soluţii revoluţionare, adaptate dorinţelor şi nevoilor individuale: remodelare corporală, scădere în centimetri şi slăbire rapidă, tratamente şi proceduri unice în Iaşi pentru corp, piele şi ten de invidiat.

Un lookperfect, fără acțiuni invazive: Velashape cu ELOS

Velashape, singurul aparat de acest tip în Iaşi, reprezintă un pioner al luptei cu celulita în domeniul medical. Fără eforturi sau proceduri invazive, zonele unde exerciţiile fizice nu sunt eficiente, devin ferme şi bine conturate, perfecte.

Iubirea vedetelor de la Hollywood: tratamentul Intraceuticals

Intraceuticals este un sistem revoluţionar non-invaziv pentru ten, care înlocuieşte tradiţionalele tratamente cu substanţe active precum Botox sau Acid Hialuronic. Printre beneficiile nenumărate ale acestui tratament se numără: creşterea capacităţii de tratare a imperfecţiunilor pielii, îndepărtarea semnelor de oboseală, protejarea pielii, redarea tonusului şi fermităţii tenului, pentru un aspect perfect, ca al vedelor de Hollywood.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care Artvertising se alătură centrului Dermoesthetique în drumul său spre perfecţiune.

Tags: Dermoesthetique, remodelare corporala

Hotel Unirea – Excelenţă de 4 stele

În industria ospitalităţii ieşene, Hotel Unirea a evoluat continuu ca percepţie înspre segmentul premium prin calitate, diversitatea specifică a serviciilor şi viziune strategică.

[07.03.2013]


Artvertising susţine Hotel Unirea în drumul său spre excelenţă.

Anul 2013 marchează o nouă treaptă a reuşitei, efortul unei munci de ani de zile fiind răsplătit, în mod oficial, cu distincţia de 4 stele a hotelului. Unul dintre momentele cheie, ce consolidează azi statutul privilegiat al Hotelului Unirea pe piaţa locală, îl reprezintă lansarea complexului de relaxare Unirea SPA. Un proiect derulat în colaborare cu agenţia de publicitate Artvertising.

Prin prisma ultimelor realizări ale Hotelului Unirea, Artvertising susţine cu mândrie cursul ascendent al unui brand de încredere, ce a ştiut dintotdeauna să aleagă momentul ideal şi direcţia în care să-şi canalizeze investiţiile.

Tags: Unirea Hotel & Spa, 4 stele, campanie de imagine

Complex Hotelier Unirea

Complexul Hotelier Unirea din Iasi este situat intr-o zona centrala a orasului, cu rezonanta istorica: Piata Unirii. Usor de gasit si accesibil in doar cateva minute din orice punct al orasului, complexul se afla la doar cativa pasi de statiile de taxi sau transport public. Distanta pana la aeroport se parcurge in numai 15 minute cu masina, iar cea de la Gara Iasi la hotel in 5 minute cu masina sau 15 minute de plimbare.

[20.06.2012]


Facilitati all-inclusive pentru business si lifestyle: cazare, restaurant, sala de conferinte, spa...[+]

Tags: Hotel Unirea Iasi, Unirea SPA Iasi, piscina acoperita iasi

CIBI

Oportunitate de afaceri si profit rapid din covrigi congelati

[22.07.2011]


Fara investitii costisitoare, vanzarea de covrigi calzi este o afacere mereu profitabila si o metoda simpla de a face bani. Eliminarea pierderilor cu materia prima (faina, zahar, ulei, sare) duc la cresterea profitabilitatii unei afaceri cu covrigi sau alte produse de panificatie....[+]

Tags: afacere cu covrigi, covrigi congelati, covrigarie

Atelier Celebro

“Scopul meu este sa identific nevoile clientilor, sa ii ascult si sa ofer fiecaruia solutia potrivita in realizarea celor mai frumoase proiecte”

[12.04.2011]


Atelier Celebro este un proiect initiat de Loredana Manea - o colectie impresionanta de specialisti recomandati in functie de nevoile si disponibilitatile clientilor. El are la baza o firma care ofera consultanta in comunicare alaturi de 9 persoane de top in domeniul serviciilor de marketing, promovare si productie....[+]

Tags: atelier celebro, consultanta in comunicare, solutii marketing, promovare, tipar

NOUTATI

Când citim că unul dintre clienții Artvertising este printre cei mai buni antreprenori din România

Anul 2015 a fost un an bun pentru vin, cu multe zile pline de soare și ploi exact atunci când a fost nevoie. Și nu doar pentru vin, ci și pentru noi. Trăgând linie, în 2015, din colaborarea dintre Artvertising și compania Bucium au rezultat numai proiecte de succes. ...[+]


WOW

Tweeting Bra

Este primul și unicul sutien care are misiunea să-ți reamintească un lucru pe care nu trebuie să-l uiți niciodată: autoexaminarea lunară a sânilor. Acesta produce sunete de fiecare dată când este desfăcut și face postări pe Twitter. Sursă: http://www.tweetingbra.gr/archive/en

LG Home Chat

LG a lansat un nou serviciu de chat cu ajutorul căruia poți comunica cu frigiderul sau mașina de spălat. Aplicația se găsește deja pe piața din Coreea de Sud, urmând ca să apară și pe alte piețe mai târziu. Sursă: http://www.bbc.com/news/technology-27308869