Maia Morgenstern face excepție

Joi, 3 decembrie, într-o sală  de poveste, în Aula Universității Tehnice „Gh. Asachi” Iași, am ascultat-o pe Maia Morgenstern discutând cu naturalețe despre egalitatea de șanse și de gen, dar și despre despre cum a reușit să fie una dintre cele mai de succes artiste ale prezentului.


Echipa Artvertising, alături de EuroEd și Maia Morgenstern au adus împreună peste 200 de oameni, veniți să se lase inspirați și sfătuiți de cuvintele actriței. Evenimentul a fost unul dintre cele mai importante și interactive discuții purtate la Iași, stârnind interesul tuturor categoriilor de vârstă.


Pe un ton relaxat și sincer, Maia Morgenstern a subliniat cât este de important  să lucrezi în permanență, să-ți urmezi visul, oricât de îndrăzneț ar fi el, indiferent de contextul în care te afli, să nu te mulțumești cu puțin. Activitățile desfășurate de-a lungul timpului, în cadrul acestui proiect, au avut ca scop tocmai crearea unui mediu cât mai potrivit educației, dezvoltării și succesului personal al femeilor din zonă, prin cursuri gratuite de iniţiere și perfecţionare, cursuri de calificare, şedinţele de consiliere şi asistenţă în diverse domenii, ușurându-le lupta pentru succes.


Maia Morgenstern și-a spus povestea de succes, a vorbit despre suișurile și coborâșurile pe care o femeie, mamă și actriță, le poate avea, recomandându-ne să ne acceptăm mai mult și să ne bucurăm unii de alții.

Artvertising si Maia Morgenstern

Pe un ton relaxat și sincer, Maia Morgenstern a subliniat cât este de important  să lucrezi în permanență, să-ți urmezi visul, oricât de îndrăzneț ar fi el, indiferent de contextul în care te afli, să nu te mulțumești cu puțin.


Concluziile serii au fost că nimic nu te poate opri să faci bine ceea ce faci, de aceea nici Fundația EuroEd nu se va opri să încerce să aducă lumii “un strop de frumusețe”. Este cum a spus Maia Morgenstern “Ți-e drag și știi că e bine”.

Tags: Eveniment Iasi, Maia Morgenstern

NOUTATI

Când citim că unul dintre clienții Artvertising este printre cei mai buni antreprenori din România

Anul 2015 a fost un an bun pentru vin, cu multe zile pline de soare și ploi exact atunci când a fost nevoie. Și nu doar pentru vin, ci și pentru noi. Trăgând linie, în 2015, din colaborarea dintre Artvertising și compania Bucium au rezultat numai proiecte de succes. ...[+]


WOW

Tweeting Bra

Este primul și unicul sutien care are misiunea să-ți reamintească un lucru pe care nu trebuie să-l uiți niciodată: autoexaminarea lunară a sânilor. Acesta produce sunete de fiecare dată când este desfăcut și face postări pe Twitter. Sursă: http://www.tweetingbra.gr/archive/en

LG Home Chat

LG a lansat un nou serviciu de chat cu ajutorul căruia poți comunica cu frigiderul sau mașina de spălat. Aplicația se găsește deja pe piața din Coreea de Sud, urmând ca să apară și pe alte piețe mai târziu. Sursă: http://www.bbc.com/news/technology-27308869