Atelier Celebro

“Scopul meu este sa identific nevoile clientilor, sa ii ascult si sa ofer fiecaruia solutia potrivita in realizarea celor mai frumoase proiecte”

Atelier Celebro este un proiect initiat de Loredana Manea - o colectie impresionanta de specialisti recomandati in functie de nevoile si disponibilitatile clientilor. El are la baza o firma care ofera consultanta in comunicare alaturi de 9 persoane de top in domeniul serviciilor de marketing, promovare si productie.

Cu o experienta de 13 ani in propunerea de solutii viabile si construirea unor relatii puternice in piata, bazate pe incredere si rezultate, cu un portofoliu de clienti valorosi din toata regiunea Moldovei si o motivatie puternica de a aduce valoare si de a concretiza planurile de dezvoltare ale acestora, Loredana Manea da startul unui nou concept in servicii - specialistii care ti se potrivesc.

Ideea fundamentala din spatele acestui concept este faptul ca fiecare individ are un potential crescut intr-o anumita directie si numai pe aceasta isi orienteaza eforturile si pasiunea cu un maximum de eficienta. Daca din dorinta de dezvoltare, multi ajung sa conceapa lucruri la care se pricep mai putin si eficienta pe un anumit domeniu se dilueaza, exista o cale de a evita aceste riscuri - recomandarea dupa specializare.

Atelier Celebro aduce alaturi oameni foarte bine pregatiti din domenii conexe, cu ajutorul carora pot fi create proiecte mari.

Tags: atelier celebro, consultanta in comunicare, solutii marketing, promovare, tipar

WOW

Tweeting Bra

Este primul și unicul sutien care are misiunea să-ți reamintească un lucru pe care nu trebuie să-l uiți niciodată: autoexaminarea lunară a sânilor. Acesta produce sunete de fiecare dată când este desfăcut și face postări pe Twitter. Sursă: http://www.tweetingbra.gr/archive/en

LG Home Chat

LG a lansat un nou serviciu de chat cu ajutorul căruia poți comunica cu frigiderul sau mașina de spălat. Aplicația se găsește deja pe piața din Coreea de Sud, urmând ca să apară și pe alte piețe mai târziu. Sursă: http://www.bbc.com/news/technology-27308869


NOUTATI

Când citim că unul dintre clienții Artvertising este printre cei mai buni antreprenori din România

Anul 2015 a fost un an bun pentru vin, cu multe zile pline de soare și ploi exact atunci când a fost nevoie. Și nu doar pentru vin, ci și pentru noi. Trăgând linie, în 2015, din colaborarea dintre Artvertising și compania Bucium au rezultat numai proiecte de succes. ...[+]