CIBI

Oportunitate de afaceri si profit rapid din covrigi congelati

Fara investitii costisitoare, vanzarea de covrigi calzi este o afacere mereu profitabila si o metoda simpla de a face bani. Eliminarea pierderilor cu materia prima (faina, zahar, ulei, sare) duc la cresterea profitabilitatii unei afaceri cu covrigi sau alte produse de panificatie.

CIBIBON, in Piatra-Neamt, si-a deschis portile in 1998 incepandu-si devreme activitatea in domeniul produselor de patiserie si panificatie, ca urmare a viziunii, determinarii si entuziasmului unei echipei de profesionisti.
In 13 ani de activitate, CIBIBON a inregistrat performante deosebite prin marirea capacitatii de productie sustinuta de achizitii tehnologice de ultima ora.
Concomitent cu largirea ariei de distributie la nivel national, dezvoltarea logistica si, nu in ultimul rand, investitia in echipa, CIBIBON propune astazi, prin brandul CIBI o noua orientare in panificatie. O directie clara, facila si deosebit de convenabila. Spre deosebire de alte alimente care isi pierd din caracteristici, aluatul congelat capata fragezime si la finalul procesului tehnologic confera covrigilor o textura atragatoare.
Pe langa toate avantajele acestui business – reducerea costurilor cu utilaje, materie prima si angajati – CIBI ofera clientilor sai si un cadou de fidelitate – transportul gratuit de fiecare data.
Pentru gust , pentru calitate si pentru eficienta conceptului, Artvertising recomanda CIBI cu incredere: www.cibi.ro

Tags: afacere cu covrigi, covrigi congelati, covrigarie

WOW

Tweeting Bra

Este primul și unicul sutien care are misiunea să-ți reamintească un lucru pe care nu trebuie să-l uiți niciodată: autoexaminarea lunară a sânilor. Acesta produce sunete de fiecare dată când este desfăcut și face postări pe Twitter. Sursă: http://www.tweetingbra.gr/archive/en

LG Home Chat

LG a lansat un nou serviciu de chat cu ajutorul căruia poți comunica cu frigiderul sau mașina de spălat. Aplicația se găsește deja pe piața din Coreea de Sud, urmând ca să apară și pe alte piețe mai târziu. Sursă: http://www.bbc.com/news/technology-27308869


NOUTATI

Când citim că unul dintre clienții Artvertising este printre cei mai buni antreprenori din România

Anul 2015 a fost un an bun pentru vin, cu multe zile pline de soare și ploi exact atunci când a fost nevoie. Și nu doar pentru vin, ci și pentru noi. Trăgând linie, în 2015, din colaborarea dintre Artvertising și compania Bucium au rezultat numai proiecte de succes. ...[+]