Complex Hotelier Unirea

Complexul Hotelier Unirea din Iasi este situat intr-o zona centrala a orasului, cu rezonanta istorica: Piata Unirii. Usor de gasit si accesibil in doar cateva minute din orice punct al orasului, complexul se afla la doar cativa pasi de statiile de taxi sau transport public. Distanta pana la aeroport se parcurge in numai 15 minute cu masina, iar cea de la Gara Iasi la hotel in 5 minute cu masina sau 15 minute de plimbare.

Facilitati all-inclusive pentru business si lifestyle: cazare, restaurant, sala de conferinte, spa

Hotel Unirea ofera un ambient elegant si ospitalier, cu 186 de camere extrem de confortabile si un centru de conferinte cu 6 sali, ideale pentru congrese, conferinte, training-uri sau prezentari de firme si produse.

In plus, Salonul Mezanin, Restaurantul Panoramic si Restaurantul Unirea transforma intr-o experienta aparte fiecare mic dejun, pranz de afaceri sau cina romantica.

Hotelul gazduieste si complexul de relaxare Unirea SPA, centru de sanatate si generator de energii pozitive si experiente reconfortante. Aici puteti recrea legatura armonioasa intre corp, minte si spirit, iar starea de bine este asigurata prin terapii unice de relaxare si revitalizare.

Fie ca va aflati in Iasi intr-o vizita de afaceri, sunteti turisti sau ieseni in cautarea unei alternative de petrecere a timpului liber, Artvertising va recomanda cu incredere Complexul Hotelier Unirea din Iasi: hotelunirea.ro. Aici veti descoperi solutii hoteliere la inaltimea asteptarilor si oportunitati diverse de relaxare si socializare.

Tags: Hotel Unirea Iasi, Unirea SPA Iasi, piscina acoperita iasi

WOW

Tweeting Bra

Este primul și unicul sutien care are misiunea să-ți reamintească un lucru pe care nu trebuie să-l uiți niciodată: autoexaminarea lunară a sânilor. Acesta produce sunete de fiecare dată când este desfăcut și face postări pe Twitter. Sursă: http://www.tweetingbra.gr/archive/en

LG Home Chat

LG a lansat un nou serviciu de chat cu ajutorul căruia poți comunica cu frigiderul sau mașina de spălat. Aplicația se găsește deja pe piața din Coreea de Sud, urmând ca să apară și pe alte piețe mai târziu. Sursă: http://www.bbc.com/news/technology-27308869


NOUTATI

Când citim că unul dintre clienții Artvertising este printre cei mai buni antreprenori din România

Anul 2015 a fost un an bun pentru vin, cu multe zile pline de soare și ploi exact atunci când a fost nevoie. Și nu doar pentru vin, ci și pentru noi. Trăgând linie, în 2015, din colaborarea dintre Artvertising și compania Bucium au rezultat numai proiecte de succes. ...[+]